Τρόποι Αποστολής

Χρόνοι παράδοσης: Για παραγγελίες ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Συνεργαζόμενες μεταφορικές: ACS, ELTA COURIER.

Υπολογισμός των μεταφορικών εξόδων, ανάλογα με την μεταφορική εταιρεία στο check out του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ο υπολογισμός των μεταφορικών γίνεται αυτόματα στο checkout του ηλεκτρονικού καταστήματος ανάλογα με το βάρος των εμπορευμάτων με μικρό όγκο. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μετά την αποστολή της παραγγελίας παρέχεται η δυνατότητα με την χρήση του κωδικού αποστολής (tracking code), να παρακολουθήσετε την διαδρομή της παραγγελίας σας. Η αποστολή, μεταφορά και παράδοση πολύ βαριών ή ογκωδών αντικειμένων γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα. Η αποστολή εκτελείται σε συνεργασία με την μεταφορική εταιρία ή πρακτορείο που θα επιλέξει ο πελάτης. Η εξόφληση για την αγορά των εμπορευμάτων γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης η πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας, σύμφωνα με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής και το μεταφορικό κόστος επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Ευθύνη μεταφοράς προϊόντων: Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στον μεταφορέα. Σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία.

Χρησιμοποιούμε cookies, για να σου προσφέρουμε προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Κάνε «κλικ» στο κουμπί «Αποδοχή όλων»
Αναζητήστε στο κατάστημα